Teknisk Förvaltare

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bl.a. NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg och profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar drygt 385 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om ca 26 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har cirka 100 anställda, varav merparten på huvudkontoret i Stockholm. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.

 
Vi söker en Teknisk Förvaltare till vårt Affärsområde Stockholm Västra. Du kommer att ingå i en Drift-/Underhåll-/Säkerhetsgrupp på 13 personer och rapportera till Drift-/Underhållschefen för Affärsområde Stockholm Västra.

 

Ansvarsområden

Som Teknisk Förvaltare ansvarar du för våra fastigheter vad gäller bland annat tekniska installationer, inomhusklimat och energianvändning. Arbetet innefattar förebyggande och felavhjälpande underhåll, avtal och upphandlingar samt systematiskt säkerhetsarbete (bl. a SBA, myndighetsbesiktningar, efterlevnad av försäkringsvillkor).

Din roll innefattar bl. a:

 • Arbetsledning och dagligt stöd för våra fastighetstekniker
 • Drift- och underhållsplanering
 • Drift- och energioptimering
 • Att delta i budget- och prognosarbete
 • Att upphandla och genomföra planerade underhållsprojekt
 • Teknisk support vid lokalanpassningar
 • Att vara Brandombud för affärsområdet

 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ska du ha:

 • Erfarenhet av teknisk fastighetsförvaltning och arbetsledning
 • Stor och bred kunskap om tekniska installationer samt styr & regler
 • Erfarenhet av inköp och avtalsupphandling
 • Kunskap om ekonomisk rapportering/uppföljning

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och systematisk samt gillar ordning och reda. Du är social med en god samarbetsförmåga, helhetssyn och kundförståelse. Du är också drivande, mål- och kostnadsmedveten, förtroendeingivande samt öppen och prestigelös. Vidare har du ett ärligt sätt och ett gott omdöme. God förmåga att leverera hög service är av yttersta vikt liksom självklarheten i att verka utifrån Hufvudstadens värderingar.

 
Tjänsten är en heltid med placering på vårt huvudkontor i NK-huset, på Regeringsgatan i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2015-01-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Märk ansökan ”Teknisk Förvaltare AO Stockholm Västra”.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Magnus Sjölund, Drift-/Underhållschef AO Väst, på 08-762 90 00 alternativt magnus.sjolund@hufvudstaden.se.

Övrig info:

Ort: Stockholm

Publiceringsdatum: 2014-12-19

Sista ansökan: 2015-01-31

Kategori(er): Teknik, Drift & Underhåll,

Antal visningar 847

Företagsuppgifter:

Namn: Hufvudstaden

http://www.hufvudstaden.se/

Ansök