Teknisk förvaltare

På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 500 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 45 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen.

Vi arbetar utifrån värdegrunden – Vilja och Våga.
Fastighetskontorets huvuduppgift är att genom rationell förvaltning försörja stadens egna verksamheter med lokaler och bostäder. Vidare ingår att förvalta stadens övriga bebyggda fastigheter samt att planera och genomföra investerings-, underhåll- och driftåtgärder. Förvaltad yta ca. 235 000 kvm. Fastighetskontorets stab består av specialister som både har ett operativt och rådgivande ansvar till stöd för kontoret.

 

Teknisk förvaltare till Fastighetskontoret

Nu söker vi en självgående och strukturerad Teknisk förvaltare som på ett rationellt sätt kan stötta våra förvaltare med byggnadstekniska underhålls- och investeringsprojekt.

ARBETSUPPGIFTER
Som teknisk förvaltare stöttar du förvaltningens tre förvaltare i driften av byggnadstekniska projekt på förvaltningsnivå. Du bistår förvaltarna med budgetering, uppföljning och prognosarbete och du ansvarar också för egna rot-projekt.

Vidare ansvarar du för att genomföra statusbesiktningar, upprätta underhållsplaner samt bevaka att försäkringskrav och myndighetskrav uppfylls. En annan viktig del av arbetet är man vara den som leder och styr upphandlade konsulter och entreprenörer samt skapar och underhåller bra relationer med våra hyresgäster.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant högskoleexamen inom fastighets-, förvaltnings- eller byggområdet eller kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från fastighetsbranschen och av projektledning och har god bygg- och underhållsteknisk kunskap. Erfarenhet av arbete med projektmodeller och upphandling enligt LOU är meriterande. Rollen kräver goda datorkunskaper och B-körkort.

Du som söker tjänsten är självgående och strukturerad, du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt och sätter upp och håller tidsramar. Vi tror att du har en personlig mognad som innebär att du kan skilja på det privata och det professionella. För att trivas i rollen är du lugn och har en god samarbetsförmåga.

Löneform: Individuell lönesättning.
Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Besök gärna vår webb om stadens arbetsliv och lediga jobb: www.lidingo.se/jobbahososs

Eller kontakta oss via Facebook: www.facebook.com/jobblidingo

ANSÖKAN
Ansök senast: 2015-05-03
Referensnummer: A465578

KONTAKTPERSONER

Patrik Häggstrand, Fastighetschef, 08-731 36 00

Övrig info:

Ort: Stockholm

Publiceringsdatum: 2015-04-16

Sista ansökan: 2015-05-03

Kategori(er): Fastighetsförvaltning, Teknik, Drift & Underhåll,

Antal visningar 391

Företagsuppgifter:

Namn: Lidingö stad

http://lidingo.se

Ansök