Teknisk förvaltare

SveaReal AB äger och utvecklar fastigheter för kontor, lager och logistik på tillväxtorter i mellersta och södra Sverige. Fastighetsbeståndet omfattar ett 80-tal fastigheter med en lokalyta på cirka 840 000 m2. Bolaget omsätter 700 MSEK och har 24 medarbetare med kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. SveaReals aktieägare består i första hand av norska institutionella kapitalplacerare, privata bolag och privatpersoner. För mer information besök oss på www.sveareal.com.

 

Vill du jobba hos ett framåtsträvande företag med korta beslutsvägar? SveaReal söker nu självgående och driven teknisk förvaltare till bestånd i Stor-Stockholm.

 

Tjänsten

I tjänsten som Teknisk förvaltare har du helhetsansvaret för den tekniska förvaltningen i ditt område och ansvarar för budget och ekonomisk uppföljning på kostnadssidan. Din uppgift är att skapa väl fungerande hus med nöjda kunder och låga drift- och underhållskostnader. En central del i rollen är att säkerställa att upphandlad driftentreprenör levererar enligt avtal och i linje med SveaReals kvalitetsstandard. Du åtgår från ljusa lokaler Södermalm och rapporterar till marknadsområdeschefen.

Dina arbetsuppgifter

 • Planera, köpa in, leda och följa upp leverantörer och entreprenörer mot uppsatta mål
 • Upprätta underhållsplaner, upphandling och genomförande av underhåll
 • Budgetering och uppföljning av kostnader
 • Självständigt driva eller agera beställare vid ombyggnationsprojekt och/eller hyresgästanpassningar
 • Energiuppföljning och proaktiv energibesparing för SveaReal och hyresgäster
 • Säkerställa att fastigheterna uppfyller samtliga funktions- och estetiska krav som hyresgäster och SveaReal ställer
 • Säkerställa att samtliga lagar och myndighetskrav uppfylls
 • Bidra med kunskap och ta initiativ för att utveckla beståndet
 • Nära kontakt med kunder

Kvalifikationer

 • Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleutbildning eller KY-utbildning inom drift, bygg, fastighet eller motsvarande
 • Du har ett antal års relevant erfarenhet inom kommersiell teknisk fastighetsförvaltning och goda kunskaper inom det fastighetstekniska underhållet
 • Vi tror att du har arbetat med underhållsprojekt
 • Du har förståelse för energioptimering

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som teknisk förvaltare tror vi att du är självgående och är en person som trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Då din roll innebär många olika kontaktytor är din goda samarbetsförmåga central och du trivs i kontakten med andra människor. Du förstår vikten även av tydlig kommunikation både internt och externt. Du har en ekonomisk medvetenshet och är strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Hos SveaReal erbjuds du ett stimulerande arbete hos en expansiv och affärsdriven fastighetsägare med korta beslutsvägar. Du får stor möjlighet att påverka utvecklingen av det egna beståndet och bidra med dina idéer och initiativ.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar SveaReal med Fasticon Kompetens. Tycker du att tjänsten som teknisk förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan och personligt brev snarast, dock senast 2014-12-04. Urval sker löpande.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på http://jobb.fasticonkompetens.se/lediga-tjanster/ och bifoga ett personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Helena Salomonsson på helena.salomonsson@fasticonkompetens.se alternativt 0734-154314.

 

Övrig info:

Ort: Stockholm

Publiceringsdatum: 2014-11-06

Sista ansökan: 2014-12-04

Kategori(er): Teknik, Drift & Underhåll,

Antal visningar 713

Företagsuppgifter:

Namn: Svea Real

http://www.sveareal.com

Ansök