Senior Projektledare/ Projektchef

Caverion skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management.  Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Vår vision är att bli den ledande och mest effektiva leverantören av fastighetstekniska system i Europa. Caverion Sverige AB har cirka 4000 medarbetare på drygt 100 orter och vår omsättning för 2013 uppgick till 5,7 miljarder kronor.

 

Caverions kunder kan välja mellan att anlita Caverion för installation och/eller service inom ett av deras teknikområden eller utnyttja deras stora bredd som en totalteknisk installatör inom de teknikområden kunden behöver. Inom VVS erbjuder Caverion optimal service och installation för industri, fastigheter, infrastruktur och offentlig sektor inom alla tekniska installationer oberoende av fabrikat och med rätt funktion och bästa totalekonomi över tiden.

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare Caverion söker vi nu en Senior Projektledare/ Projektchef inom området Installation av rör och ventilation (VVS). Ditt huvudansvar är att leda stora och komplexa installationsprojekt/entreprenader inom området rör. Teamet består idag av en grupp om 75 anställda varav 14 av dessa är projektledare inom olika områden. Det finns även möjlighet att ta rollen som projektchef över större projekt.

Som Projektledare kommer du ha ett nära samarbete med både kunder och medarbetare vilket kräver att din kommunikativa förmåga är hög. I din roll ingår även budgetansvar, offertskrivning och att framförallt se till att projekten håller sina ledtider gentemot kunden. Du ansvarar för att uppställda mål nås och att resultat levereras till beställaren.

I rollen ingår:

  • Projektplanering
  • Budgetansvar och kontroll över projektekonomi
  • Koordinera, styra och följa upp resurser i projekten
  • Kundansvar, projektmöten och byggmöten
  • Inköp av material och tjänster
  • EHS-ansvar

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som Projektledare inom Bygg/Installation/Fastighet och har drivit ett antal större entreprenader inom rörinstallation. Budget och personalansvar har varit en del av dina tidigare arbetsuppgifter. Du har en övergripande förståelse för tekniska lösningar och installation inom VVS-området.

För rollen vill vi att du är högskoleutbildad alternativt Gymnasieingenjör med relevant arbetslivserfarenhet.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker efter en ledare som är självgående och affärsmässig. Du kan delegera arbetsuppgifter och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är även flexibel i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet.Du är bekväm i rollen som Projektledare och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som du sprider glädje och motivation. Framförallt är du målfokuserad, serviceorienterad och trivs av att stötta både medarbetare och kunder.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Jessica Fogelsjöö på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.

Övrig info:

Ort: Stockholm

Publiceringsdatum: 2014-06-12

Sista ansökan: Löpande

Kategori(er): Projektledning, Teknik, Drift & Underhåll,

Antal visningar 706

Företagsuppgifter:

Namn: Caverion

http://www.caverion.se

Ansök