Senior Projektledare inom EL

YIT byter namn till Caverion Sverige AB och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel.

 

Senior Projektledare för installationsprojekt inom EL!

YIT blev Caverion den 1 juli 2013 och har cirka 4000 medarbetare på drygt 100 orter. Caverion är en komplett leverantör inom fastighetstekniska tjänster. Caverions kunder kan välja mellan att anlita Caverion för installation och/eller service inom ett av deras teknikområden eller utnyttja deras stora bredd som en totalteknisk installatör inom de teknikområden kunden behöver. Inom El erbjuder Caverion optimal service och installation för industri, fastigheter, infrastruktur och offentlig sektor inom alla tekniska installationer oberoende av fabrikat och med rätt funktion och bästa totalekonomi över tiden.

Arbetsuppgifter och tjänsten.

Till vår uppdragsgivare Caverion söker vi nu en Senior Projektledare inom området El. Ditt huvudansvar är att leda stora och komplexa installationsprojekt/entreprenader, projektering och implementering av fastighetstekniska installationer. Det finns även möjlighet att ta rollen som projektchef över större projekt.

Som Projektledare kommer du ha ett nära samarbete med både kunder och medarbetare vilket kräver att din kommunikativa förmåga är hög. I din roll ingår även budgetansvar, offertskrivning och att framförallt se till att projekten håller sina ledtider gentemot kunden. Du ansvarar för att uppställda mål nås och att resultat levereras till beställaren.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Projektplanering
  • Budgetansvar och kontroll över projektekonomi
  • Koordinera, styra och följa upp resurser i projektering
  • Kundansvar, projektmöten och byggmöten
  • Inköp av material och tjänster

Du kommer rapportera till Filialchef El och tjänsten är placerad i Västberga.

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som Projektledare inom Bygg/Installation/Fastighet och har drivit större projekt inom branschen. Budget har varit en del av dina tidigare arbetsuppgifter. Du har en övergripande förståelse för tekniska lösningar och installation inom el-området.

För rollen vill vi att du är högskoleutbildad alternativt gymnasieingenjör med relevant arbetslivserfarenhet.

Har du el-behörighet ser vi det som meriterande.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter en ledare som är noggrann, självgående och affärsmässig. Du kan delegera arbetsuppgifter och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är även flexibel i ditt sätt att arbeta, är strukturerad och är inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet.

Du är bekväm i rollen som Projektledare och drivs av att analysera, utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som du sprider glädje och motivation. Framförallt är du resultatorienterad, initiativtagande serviceorienterad och trivs av att stötta både medarbetare och kunder.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.

Övrig info:

Ort: Stockholm

Publiceringsdatum: 2014-03-17

Sista ansökan: Löpande

Kategori(er): Energi- och miljö, Projektledning, Teknik, Drift & Underhåll,

Antal visningar 323

Företagsuppgifter:

Namn: Caverion

http://www.caverion.se

Ansök