Senior Projektledare Bostadsutveckling

Fastigheter är som relationer. De måste utvecklas och behandlas med omsorg. På Besqab är vi bra på både och. Vår verksamhet spänner över hela fältet från köp och förädling av råmark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter.

 

Vi på Besqab växer och satsar för framtiden. Vi har flera nya och spännande projekt på gång och behöver därför anställa ytterligare en senior projektledare.

Besqab är inne i en tillväxtfas och som ett led i detta noterades vi på NASDAQ OMX under 2014. Vi är idag ca 80 personer anställda i bolaget. Vårt arbete spänner över hela processen från ax till limpa och oavsett projektens storlek präglas de alltid av ett starkt personligt engagemang.

Vi arbetar med bostadsutveckling inom tre affärsområden: Projektutveckling Bostad, Construction Management (projektledning med totalansvar för hela byggprocessen på uppdrag av extern beställare) samt Fastighetsutveckling av vårdbostäder. Vi är verksamma i Stockholm och Uppsala län.

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår verksamhet i Stockholm söker vi nu en senior Projektledare som kommer att arbeta med projekt inom alla våra affärsområden.

Du kommer att ha totalansvar för bostadsprojekt där du samordnar och leder projektet från uppstart till avslut. Du rapporterar till en Affärschef och din arbetsplats är på huvudkontoret i Täby.

I rollen ingår ansvar för:

 • Projektutformning i tidiga skeden
 • Projekteringsledning och samordning med konsulter, entreprenörer och övriga leverantörer
 • Myndighetskontakter
 • Upphandling och kalkylarbete
 • Budget och tidsplan
 • Kalkyler och ekonomisk plan för BFR
 • Försäljningsarbete
 • Leda projektgruppen mot uppsatta mål

Till din hjälp finns ett flertal stödfunktioner inom Besqab.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig med minst 10 års branscherfarenhet och flerårig vana som Projektledare. Som person är du drivande, ansvarstagande och bekväm i en ledande befattning. Din affärsmässighet i kombination med ditt naturliga sätt gör att du har en förmåga att skapa, behålla och utveckla bra relationer.

Vidare har du;

 • Erfarenhet av projektledning från både mindre och stora, komplexa projekt
 • God vana vid ekonomisk uppföljning och styrning
 • God förmåga att planera och dokumentera

Din utbildningsmässiga bakgrund är troligtvis en Civilingenjörsutbildning inom Väg- och Vattenbyggnad, Lantmäteri eller Samhällsbyggnad.

Du passar in hos Besqab om du har ett öppet och ärligt sätt samt anser att samarbete med både kollegor och externa parter är vägen till framgång.

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Besqab med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Gerd Lundberg på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.

Övrig info:

Ort: Stockholm

Publiceringsdatum: 2015-01-26

Sista ansökan: Löpande

Kategori(er): Projektledning,

Antal visningar 411

Företagsuppgifter:

Namn: Besqab

http://www.besqab.se/

Ansök